آقای بازیگر سینمای ایران در سالروز تولد ۹۳ سالگیاش در گفتوگو با خبرنگار سینمایی ایسنا، درباره این روزهایش گفت: از ناحیه کمر درد زیادی دارم که حرکت کردن برایم مشکل شده است.
وی ادامه داد: دائم در خانه هستم و پزشک معالجم وضعیتم را زیر نظر دارد. بیشتر وقتم همچنان به مطالعه میگذرد.
پرویز پرستویی که همیشه از انتظامی به عنوان مرجع تقلید بازیگریاش نام برده، در جشن ۹۰ سالگی انتظامی که توسط ایسنا برای آقای بازیگر تدارک دیده شده بود، تاکید داشت: آقای انتظامی نمونه ندارند و اینکه به ایشان نمونه بیبدیل بازیگری میگویند واقعا حق است و همیشه درس زندگی گرفتهام. همه کارهای آقای انتظامی را دوست دارم و معتقدم قدرت عجیب و غریبی در بازیگری دارند که خدایی است و یک استثنا محسوب میشوند. مانند شجریان در موسیقی، انتظامی را هم نمیتوان در بازیگری با کسی مقایسه کرد.
حمید فرخنژاد هم در جشن تولد ۸۹ سالگی آقای بازیگر گفته بود: بیخود نگفتهاند «عزت سینمای ایران»؛ کسی که میشود پشتش ایستاد و به این حرفه افتخار کرد و بگوییم ما آدمی هستیم همکار آقای انتظامی و این برای من شاگرد انتظامی افتخار است که در انتها برسم به جایی که ایشان است. امیدوارم زمانه با آدم کاری نکند که وارد کارهایی شویم که بخواهیم آن را توجیه کنیم. ایرانیها قدیم میخواستند دعا کنند میگفتند انشاءالله عاقبت به خیر شوی. آرزو میکنم عاقبت به خیر شوم و در این سن مانند ایشان چنین وجاهتی نزد مردم داشته باشم. این آرزوی هر هنرمندی است که در عاقبتش مردم دوستش داشته باشند و از یادها نرود و روزبهروز به عزت و عزیزیاش اضافه شود.
عزتالله انتظامی متولد ۳۰ خرداد ۱۳۰۳ در تهران فارغالتحصیل دانشکده هنرهای زیبای تهران در سال ۱۳۵۱ است که برای ادامه تحصیل به مدرسه شبانه تئاتر و سینما در هانوفر رفت و در سال ۱۳۳۷ به ایران بازگشت.
از فیلمهای سینمایی این بازیگر میتوان به «آقای هالو»، «پستچی»، «گاو»، «ستارخان»، «صادق کرده»، «حاجی واشنگتن»، «گراند سینما»، «هامون»، «ناصرالدین شاه آکتور سینما»، «روز واقعه»، «خانهای روی آب»، «دیوانه از قفس پرید»، «گاو خونی»، «مینای شهر خاموش»، «آتش سبز»، «راه آبی ابریشم» و «چهلسالگی» اشاره کرد.
نظر شما